Eksperter på sine områder

Primært består selskapet av mennesker som har jobbet med digital markedsføring i flere år, og er eksperter på området.

Om oss

Våre ansatte har alle sitt eget spesialfelt i forhold til kompetanse, enten dette er markedsføring i søkemotorer som Google og Bing, sosiale medier som Facebook og Instagram, eller lignende tjenester.

Dette gjør at vi har samlet en veldig sterk ekspertise innenfor digital markedsføring, hvilket betyr at vi alltid vet hva som skal til for å levere de beste kundene til akkurat din bedrift.

Vår hovedoppgave er å være synlige for de menneskene som har størst kjøpspotensiale. På den måten kan vi sende ditt selskap henvendelser hvor en stor andel av henvendelsene enkelt kan omgjøres til salg. Dette gjør at du trenger å gjøre svært lite arbeid på egenhånd, hvilket er et av våre hovedmål. Slik kan våre samarbeidspartnere fokusere på å gjøre tjenesten eller produktet sitt bedre.

Uansett om du er en lokal bedrift i Kristiansand som trenger noen få nye kunder i uken, eller et landsomfattende selskap som trenger henvendelser hver dag fra hele landet, er det noe vi kan levere.

Vi fokuserer alltid på behovet til de vi samarbeider med. Dette betyr at vi alltid vil sende de henvendelsene du ønsker, og alltid følger opp underveis i samarbeidet for å se hva som eventuelt kan forbedres ytterligere.

Dersom du er interessert i å finne ut mer om oss og/eller samarbeide med oss er det bare å ta kontakt via kontaktskjemaet eller via telefon.